Het KinderZomerFeest 2017 begint over

Chantal de Hoog

Functie: Hoofdleiding programma 8/9 Foto website DVA

“Hallo, wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website.Mijn naam is Chantal en u kunt mij herkennen als hoofdleiding 8/9 van de afgelopen twee jaar. Dit jaar is het alleen tijd voor een nieuw uitdaging, want ik zal samen met twee andere leuke dames (Joyce & Gabriela) een andere functie in gaan nemen: BLOK.

BLOK staat voor Begeleiding Leiding Ouders en Kinderen.
Dit betekent dat wij aanspreekpunt zijn voor alle ouders, kinderen en (hoofd)leiding. Wij zullen ons bezig houden met evaluaties, gedrag van de kinderen, inschrijvingen, de telefoon, mailtjes en andere organisatorische bezigheden. Dit allemaal om het Kinder Zomer Feest 2017 zo soepel en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast ben ik als het goed is in de zomer klaar met mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen (soort (kinder)opvoedkunde). Hierdoor kan ik alle informatie en ervaringen die ik heb geleerd tijdens mijn studie meenemen tijdens het KinderZomerFeest. Uw kind zal dus in goede handen zijn bij ons.

Heeft u een vraag of gewoon zin in een praatje?
Dan kunt u mij bereiken via de DVA telefoon of via de mail. Tijdens het Kinder Zomer Feest zal ik te vinden zijn op de parkeerplaats. Hopelijk zie ik u dan!”

Achtergrondinformatie
Naam: Chantal de Hoog
Leeftijd: 22 jaar
Studie: Pedagogische wetenschappen, laatste jaar
Bij de DVA sinds: 2011

Contact:
blok@dvadelft.nl