Het KinderZomerFeest 2019 begint over

Chantal de Hoog

Functie: Begeleiding Leiding, Ouders en Kinderen (BLOK)

“Hallo, wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Mijn naam is Chantal en ik loop al sinds 2011 bij de DVA rond. Aankomend jaar zal ik, net zoals vorig jaar, de functie van BLOK gaan vervullen samen met Samantha van der Aar. BLOK staat voor Begeleiding Leiding Ouders en Kinderen. Dit betekent dat wij het aanspreekpunt zijn voor alle ouders, kinderen en (hoofd)leiding. Wij zullen ons bezig houden met evaluaties, gedrag van de kinderen, inschrijvingen, de telefoon, mailtjes en andere organisatorische bezigheden. Dit allemaal om het KinderZomerFeest 2018 zo soepel en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen.

In het dagelijks leven ben ik nog meer aan het leren over kinderen tijdens de master Orthopedagogiek. Hierdoor weet ik veel over kinderen, opvoeding en gedrag. Al deze kennis zal ik dan ook meenemen naar het KinderZomerFeest, waardoor ik de kinderen nog beter kan begeleiden. Uw kind zal dus in goede handen zijn bij ons.

Heeft u een vraag of gewoon zin in een praatje? Dan kunt u mij bereiken via de DVA telefoon of via de mail. Tijdens het KinderZomerFeest zal ik voornamelijk ’s ochtends en aan het eind van de dag te vinden zijn op de parkeerplaats. Hopelijk zie ik u dan!”

Achtergrondinformatie
Naam: Chantal de Hoog
Leeftijd: 23 jaar
Studie: Orthopedagogiek, master
Bij de DVA sinds: 2011

Contact:
blok@dvadelft.nl