Het KinderZomerFeest 2017 begint over

Joyce Kraus

Functie: Begeleiding Leiding, Ouders en Kinderen (BLOK)

Hallo!

In 2007 kwam ik voor het eerst bij de DVA als leiding.Ik heb dit toen een jaar gedaan met heel veel plezier. De jaren hierna wilde ik toch een “echt” vakantiebaantje, als puber wil je natuurlijk alles een keer uitproberen.Afbeelding Toch bleef het elke zomervakantie aan mij knagen om toch weer DVA te gaan doen. In het jaar 2010 kon ik het niet meer aan, geen enkel vakantiebaantje kan tippen aan de DVA.

In 2011 en 2012 kon ik helaas wéér geen DVA doen door stage in de Belgische Ardennen. Sinds 2013 ben ik weer terug, Ik ben een beetje de “hop-on-hop-off” van de DVA. Mijn eerste jaar hoofdleiding 6/7 en de afgelopen 2 jaar hoofdleiding 8/9 met heel veel plezier gedaan.

Door steeds aanwezig en afwezig te zijn merkte ik wel dat ik de DVA sinds 2007 nooit meer echt hebben kunnen loslaten en ik denk dat dit ook nog een flinke tijd zo gaat blijven. Ik vind het heerlijk om met kinderen sportief bezig te zijn. En als ik dit kan doen om kinderen een mooie zomervakantie te geven dan is er voor mij niks mooiers dan dat!”

Dit jaar mag ik mij wagen aan de functie BLOK (begeleiding leiding, ouders en kinderen). Een nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb! Ik ga er samen met Chantal de Hoog en Gabriela van Staden voor zorgen dat het weer een onvergetelijk en vloeiend lopend Kinderzomerfeest wordt.

Achtergrondinformatie
Naam: Joyce Kraus
Leeftijd: 25
Opleiding: Academie lichamelijke opvoeding, afgerond. Sport en bewegen niveau 4, afgerond.
Huidige opleiding: PABO
Werk: Docent LO op het SVO Pleysier college Delft, Aerobic instructrice op verschillende sportscholen in Delft en omstreken, Kinderfeest medewerkster bij Alpine Sports in Den Hoorn.
Bij de DVA sinds: 2007

Contact: blok@dvadelft.nl