Het KinderZomerFeest 2019 begint over

Lotte Hollestelle

Functie: Secretaris

Hoi iedereen,

Lang geleden, in 2005, was mijn oog gevallen op een advertentie in de krant over de Delftse Vakantie Activiteiten. Ze zochten nog leiding en ik was nog op zoek naar leuk vakantiewerk. Jarenlang heb ik met plezier meegedaan als leiding.Van kleuters tot aan kinderen van 12 jaar, ik heb alle leeftijden voorbij zien komen! Na een aantal jaar besloot ik te beginnen aan een nieuwe uitdaging: hoofdleiding worden!

Ik ben begonnen als hoofdleiding bij 8/9 en heb mij vervolgens ingezet voor de leeftijdsgroep 10/12. Ik vond het heerlijk om met deze kinderen te werken en een programma voor ze neer te zetten. Na twee jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik de functie BLOK op mij genomen (Begeleiding, Leiding, Ouders en Kinderen). Erg leerzaam en ook dit heb ik met veel plezier gedaan.

Naarmate ik ouder werd, was het voor mij tijd om de hoofdleiding te verlaten en wilde ik het bestuur in. Dit is dan ook mijn tweede jaar als secretaris bij de stichting.Ook dit jaar zie ik er weer naar uit om me in te zetten voor de DVA en om met iedereen twee weken vol plezier neer te zetten!

Achtergrondinformatie:
Naam: Lotte Hollestelle
Leeftijd: 26 jaar
Studie: Lerarenopleiding Nederlands
Werk: Docent Nederlands

Bij de DVA sinds: 2005

Contact:
lotte@dvadelft.nl