Het KinderZomerFeest 2017 begint over

Michelle Hoogland

Functie: Voorzitter

michelle

”Hoi! In 2007 ben ik via een advertentie in de krant in aanraking gekomen met de DVA. Ik was opzoek naar een vakantiebaantje en dit bleek uiteindelijk een heel erg leuk vakantiebaantje te zijn. Ik kon het eigenlijk geen baantje noemen want het was gewoon vakantie! Na 2 jaar als leiding meegedraaid te hebben, moest ik 3 jaar stoppen vanwege stages in de zomervakantie tijdens mijn studie evenementen. Ieder jaar miste ik de DVA een beetje meer en daarom heb ik besloten om mij in 2012 weer in te schrijven. Na een heel mooi jaar gedraaid te hebben als leiding, ben ik gevraagd of ik het hoofdleidingteam wilde versterken bij de leeftijdsgroep 8/9. Tijdens dit jaar heb ik veel ervaring op mogen doen en heb ik samen met mijn geweldige leiding twee hele mooie weken neer kunnen zetten! De twee jaar daarna heb ik mijn kennis in kunnen zetten in de functie BLOK (Begeleiding Leiding, Ouders en Kinderen). Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Vorig jaar heb ik voor het eerst de functie van voorzitter ingevuld en dat ga ik ook dit jaar weer doen. 

De DVA is echt een onderdeel van mijn leven geworden. Met een gezellige en vooral gemotiveerde groep jongeren organiseren wij een mooie en leuke vakantie voor kinderen. Om de kinderen te zien glunderen tijdens de twee weken DVA is heel erg mooi om te zien!”

Achtergrondinformatie 
Naam: Michelle Hoogland
Leeftijd: 26
Studie: Hospitality & Evenementen Management aan het EuroCollege Hogeschool, afgerond. Pabo aan de Thomas More Hogeschool, afgerond.

Werk: Groepsleerkracht 1/2 op de Sint Willibrordus te Schiedam
Bij de DVA sinds: 2007

Contact
michelle@dvadelft.nl