Het KinderZomerFeest 2019 begint over

Nikky Kalwij

Functie: Hoofdleiding Leeftijdsgroep 8/9

Hallo allemaal!

Een aantal jaar terug hoor ik van de DVA. Na een tijdje twijfelen of ik me zou aanmelden heb ik dit in 2015 toch gedaan en hier heb ik nooit spijt van gehad.

Het eerste jaar kon ik er helaas maar één week bij zijn, het jaar daarop kon ik mij gelukkig aanmelden voor alle twee de weken en heb hier heel veel plezier gehad.

In 2017 hoorde ik dat er vraag was naar hoofdleiding. Ik heb veel, met de toen huidige hoofdleiding, gesproken om te kijken wat het nou eigenlijk allemaal is en of het wat voor mij was. Ik was al snel overtuigd dat ik dit graag wilde doen. Ik ben gek op kinderen en op dingen regelen dus dit was perfect.

Vorig jaar heb ik mijn eerste jaar als hoofdleiding gehad bij 10/12 samen met Saira. Dit heb ik met enorm veel plezier gedaan en kijk hier zeer positief op terug.

Na drie jaar bij 10/12, waar ik een hele leuke tijd heb gehad, heb ik besloten dat het tijd is voor een andere uitdaging. Dit jaar ga ik samen met Nora 8/9 draaien en daar heb ik enorm veel zin in. Een nieuwe groep, een nieuwe uitdaging dus kom maar op!

 

Achtergrondinformatie
Naam: Nikky Kalwij
Leeftijd: 23
Studie: PABO, Thomas More Hogeschool Rotterdam, jaar 4
Werk: Fulltime medewerker bediening in restaurant ‘De pelicaan’
Bij de DVA sinds: 2015

Contact:
nikky@dvadelft.nl