Het KinderZomerFeest 2019 begint over

Saira Samsoedien

Functie: Hoofdleiding leeftijdsgroep 10/12
IMG-20150630-WA0029 (1)

Hoi!

Mijn eerste dag kan ik mij nog goed voor me halen. Een stel rennende, schreeuwende kinderen om me heen die allemaal spelmateriaal uit mijn handen graaiden van het handelsspel wat we speelden. Een complete chaos waarbij de gekte even naar mijn hoofd steeg!

Maar die rennende, schreeuwende kinderen zijn me tot de dag van vandaag bijgebleven en het is geen seconde in mijn hoofd gekomen om me niet meer te laten overspoelen door hun abrupte en onverwachte gezelschap. Evenals het enthousiaste team van vrijwilligers, de nieuwe ervaringen en de gekkigheid. Als ze ooit mijn hart onderzoeken, zullen ze “DVA” gebrandmerkt op mijn hart zien staan…

Het wordt inmiddels alweer het mijn derde jaar dat ik hoofdleiding ben bij de DVA. Maar nog steeds ben ik heel enthousiast! Ik kan niet wachten tot ik weer twee weken lang weer lekker gek kan doen met de kinders!

Dit jaar ga ik samen met Eugewen bij de leeftijdsgroep 10/12 een feestje bouwen! We hebben er al heel veel zin in en gaan er uiteraard weer een top jaar van maken!

Achtergrondinformatie 
Naam: Saira Samsoedien
Leeftijd: 23
Studie: Maatschappelijk Werk & Dienstverlening
Werk: Jongerenwerker bij Welzijn E25
Bij de DVA sinds: 2014

Contact
saira@dvadelft.nl