Het KinderZomerFeest 2019 begint over

Steve Pottuijt

Functie: Coördinator Uitvoering

Vier jaar geleden werd ik tot mijn grote verbazing en genoegen gevraagd of ik mij aan wilde sluiten bij een heel enthousiast organisatie, namelijk de DVA. Uiteraard zei ik zonder enige twijfel: “Ja, ik wil”. Ik had altijd gedacht dat ik die worden pas ging gebruiken als ik eenmaal voor een altaar stond. In die drie jaar tijd heb ik al heel wat mooie ervaringen mogen meemaken die ik absoluut nooit zal vergeten. Van fantastische momenten met de kinderen tot enorme grappige momenten met alle vrijwilligers.

Dit jaar zal ik een coördinerende functie bekleden. Samen met negen andere programma hoofdleiding gaan wij twee topweken neerzetten vol energieke spelletjes en creatieve knustelwerkjes. Wat, hoe en wanneer zal nog even een verassing blijven, maar ik weet honderd procent zeker dat het twee fantastische weken zullen worden.

Wat DVA voor mij betekent: een hoop gezelligheid, spelletjes, eenheid, energie, hilariteit, vertrouwen, maar vooral een fantastisch KZF-spektakel met de kinderen als centraal punt. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de allereerste dag KZF!

Achtergrondinformatie
Naam: Steve Pottuijt
Leeftijd: 28
Werk: Docent Speciaal Voortgezet Onderwijs
Bij de DVA sinds: 2013

Contact:
Steve@dvadelft.nl