Het KinderZomerFeest 2019 begint over

Zamzam Abdillahi

Functie: Hoofdleiding Leeftijdsgroep 6/7

HoiHoi!

In 2013 begon ik bij de DVA, ik had er wel eens wat van gehoord en mijn broertje en zusje gingen er zelf heen als kind. Ik was toen net een paar dagen 16 jaar oud, en het begon allemaal bij de leeftijdsgroep 4/5. Na twee weken lang 4/5 gedaan te hebben vond ik het wel genoeg geweest, de kinderen daar zijn heel lief en schattig, maar ik wilde wat meer kunnen doen met de kinderen. Dus het jaar daarna schoof ik aan bij 6/7 wat ik geweldig vond! Toch nieuwsgierig naar de andere leeftijdsgroepen besloot ik het jaar daarna 8/9 te proberen. Toen de zomer van 2016 kwam wist ik niet echt welke leeftijdsgroep ik wilde doen, ik kon natuurlijk 10/12 proberen maar dat leek niet echt iets voor mij te zijn, dus ging ik terug naar 6/7!

Toen DVA 2017 eraan kwam kreeg ik opeens een belletje van Steve, met de vraag of ik wilde solliciteren voor hoofdleiding! Ik was erg blij met het aanbod maar ik wees het af. Ik was best druk met andere dingen in mijn leven zoals mijn studie en trouwen! Ik twijfelde of ik wel de tijd had om weer mee te draaien in 2017, maar ik kreeg het niet over mijn hart om niet aanwezig te zijn dus was ik er gewoon weer afgelopen zomer!

Nu is het tijd voor de volgende stap, en is het de perfecte timing om hoofdleiding te mogen worden! Samen met Samantha Wessling zullen wij hoofdleiding van 6/7 worden en ik kan niet wachten! In mijn leven buiten DVA zit ik op de Haagse Hogeschool en studeer ik International Public Management (Bestuurskunde). Aankomende zomer wordt alweer mijn 6e jaar bij de DVA en ik ben nog lang niet van plan om weg te gaan!

Achtergrondinformatie
Naam: Zamzam Abdillahi
Leeftijd: 20
Opleiding: International Public Management
Werk: McDonalds
Bij de DVA sinds: 2013

Contact: zamzam@dvadelft.nl