DVA Delft

Even voorstellen: Marit!

Hoihoi,

Mijn naam is Marit. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Amsterdam en studeer op dit moment Psychobiologie en Psychologie aan de UvA. Tijdens de weken van de DVA kan ik gelukkig in Delft overnachten, en dit jaar heb ik de taak van hoofdleiding Promotie op mij genomen.
Afgelopen vier jaar ben ik met heel veel plezier leiding geweest bij 10/12. Ik heb allereerst besloten om te solliciteren omdat het mij een hele mooie ervaring leek, daarnaast is het heel mooi werk om te mogen doen. Spellen, activiteiten en dingen organiseren heb ik altijd al leuk gevonden. Toen ik hoorde dat DVA bestond dacht ik dat dit de perfecte combinatie zou zijn van alle dingen die ik leuk vond om te doen, dat bleek het ook te zijn.
Wat ik geleerd heb van mijn jaren bij DVA is dat elk kind anders is en op een andere manier denkt. Ik heb geleerd om snel te ontdekken hoe elk kind werkt in de omgang. Zo kan ik ervoor zorgen dat elk kind een onvergetelijke en zorgeloze tijd heeft bij DVA, precies waar wij voor staan.
Tijdens de twee weken van DVA spelen wij veel verschillende spellen maar in de jaren dat ik heb gewerkt als leiding is er toch 1 spel dat er voor mij echt met kop en schouders bovenuit steekt vergeleken met andere spelen. Het spel dokter hysterica is in mijn ogen echt het allerleukst om te doen met de kinderen, zij vinden het ook stuk voor stuk fantastisch om te doen en dat maakt het nog leuker!
Na een aantal jaar leiding leek het mij een leuk om hoofdleiding te worden, en dat is dit jaar ook gelukt. Ik kijk er enorm naar uit om alle dingen die ik de laatste jaren heb geleerd toe te passen als hoofdleiding. Dit jaar doe ik dit samen met Tisha en ik heb er echt weer zin in om te zien wat ons werk door het jaar heen dit jaar heeft gebracht.
Bij DVA is het ook met de leiding erg gezellig, tijdens de borrels en activiteiten is het altijd heel leuk met de hele groep en ook dat maakt leiding zijn bij DVA nog een stuk leuker.
Hopelijk hebben jullie nu een beetje een beeld van mij! Ik kijk er enorm naar uit om deze zomer weer bij de DVA aanwezig te zijn en dit jaar als hoofdleiding!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden