DVA Delft

Even voorstellen: Naomi!

Ik ben Naomi Muller en ik ben 23 jaar. Ik heb in 2021 mijn pabo-diploma gehaald en ben direct aan de slag gegaan in groep 4 op een basisschool in Wateringen.
In 2019 ben ik begonnen bij DVA als leiding van de leeftijdsgroep 4/5. Ik ben hier terecht gekomen door Kimberly. Zij zat bij mij op de pabo en vertelde hoe leuk het was. Ook kon ik dit gebruiken voor mijn vrije studiepunten voor mijn opleiding. Ik vond het zo leuk dat ik in 2020 mij opnieuw had aangemeld als leiding voor 4/5. Aangezien we toen een stuk minder kinderen en leiding hadden vanwege de coronamaatregelen, maakte ik veel kennis met de taken van de hoofdleiding. Deze taken vond ik zo interessant dat ik in 2021 ben begonnen als hoofdleiding 4/5. Dit deed ik met Joey. De samenwerking verliep zo soepel en fijn dat we besloten hebben komend jaar weer samen het programma voor de kinderen van 4/5 te verzorgen.
Door DVA heb ik enorm veel nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen gesloten. We spreken elkaar nog veel en zien elkaar ook regelmatig.
Mijn favoriete spel met de kinderen van 4/5 is zeker het verfspel! Dit is een soort tikkertje waarbij de mensen van de leiding een kleurverf hebben. De kinderen moeten de leiding tikken om een streepje verf op hun arm te krijgen, maar ondertussen ook oppassen voor de leiding met de schoonmaakdoekjes. Die halen namelijk een streepje weg. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de kinderen alle kleuren verzamelen. De kinderen en leiding vinden dit spel altijd een enorm succes.
Tijdens de leiding activiteiten heb ik het ook altijd naar mijn zin. Vorig jaar was er een ‘moord’ gepleegd. Wij gingen als een soort Sherlock Holmes opzoek naar de dader(s). Dit was zeker een van mijn favoriete leidingactiviteiten.

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden