DVA Delft

Christel Molina

Functie: Hoofdleiding 10/12

Mijn naam is Christel Molina, ik ben 20 jaar en ik studeer Social Work in Rotterdam.
Maar liefst 12 jaar geleden heb ik voor het eerst als kind aan de DVA meegedaan. Ik vond de DVA toen al de leukste twee weken van het jaar. Die twee weken vol plezier en zonder zorgen, gun ik ieder kind.
In 2014 zag ik dat DVA zocht naar nieuwe leiding. Deze kans wilde ik absoluut niet laten schieten. Ik werd aangenomen als clubhuiscoördinator van de leeftijdsgroep 10/12. Na mijn eerste jaar bij het kinderzomerfeest, was voor mij al gelijk duidelijk dat ik bij de DVA op mijn plek zat. Ik vond mijn eerste jaar DVA zo ongelofelijk leuk dat ik heb besloten om de jaren erna ook mee te doen.
Na vijf jaar rond te huppelen als leiding, heb ik besloten om de volgende stap te zetten en me aan te melden als hoofdleiding. Hoofdleiding van een leeftijdsgroep ben je natuurlijk niet alleen. Ik ben komend jaar hoofdleiding met Eugewen. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens DVA 2017 en sindsdien is het dikke mik tussen ons. Met de ervaring die wij de afgelopen jaren heb opgedaan en een enthousiast team gaan wij  ook van komend jaar een spektakel te maken. Ik kan niet wachten tot het weer zomer is en we alle vrolijke kindjes kunnen verwelkomen op het sportpark.
         Achtergrondinformatie:
         Naam: Christel Molina
         Leeftijd: 20 jaar
         Studie: Social Work
         Bij DVA sinds: 2014
         Contact:
         Christel@dvadelft.nl

Elk jaar organiseert De Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest

Het volgende KinderZomerFeest begint over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Let op!

Solliciteren als leiding is nu mogelijk!

Het sollicitatieproces gaat dit jaar anders! Je kan nu al solliciteren via de website.

Solliciteer hier!