DVA Delft

Functie: Hoofdleiding 6 en 7 jaar

Hallo allemaal!

Ik Ben Rick van Wijk, dit jaar wordt het 2e jaar dat ik deel mag uitmaken van de DVA. En dat mag nu ook nog eens als hoofdleiding! Dit vind ik een leuke uitdaging die ik mag gaan beleven met een super leuk team. Verder studeer ik voor gymdocent en mag ik al bijna afstuderen. Sporten vind ik namelijk super leuk ik ben zelf van nature een turner en deze sport zal dan ook altijd mijn favoriet blijven.

Mijn eerste jaar nam ik deel aan de DVA als een leiding van groep 6/7. Ik had eerst zo mijn twijfels om mee te doen, het leek mij aan de ene kant heel leuk maar aan de andere kant toch ook wel veel werk en gedoe. Maar door de overtuigende verhalen van mijn collega’s op werk heb ik het toch een kans gegeven. En ben echt super blij dat ik toch aan dit avontuur ben begonnen.

Het zijn niet zomaar 2 weken van de vakantie activiteiten doen, maar wij met alle leden van de DVA zorgen ervoor dat kinderen 2 onvergetelijke zorgeloze weken hebben in de vakantie. Dit heb ik dan ook erg weten te waarderen afgelopen jaar als leiding. Het geeft goed gevoel om samen met de kinderen de dag door te brengen en gewoon te lachen met elkaar en te genieten van de dag. Niet alleen met de kinderen maar natuurlijk ook de leiding onderling.

Dit sprak mij allemaal zo aan dat ik toch besloot te solliciteren als hoofdleiding. En met alle geluk ben ik ook nog eens aangenomen! Mijn doel is dan ook om in 2019 een overtreffende editie neer te zetten waardoor iedereen weer 2 fantastische weken mag bleven in de vakantie!

Ik zie jullie allemaal dan hopelijk ook tijdens de DVA. Tot snel!

Achtergrond informatie:
Naam: Rick van Wijk
Leeftijd: 21
Studie: Docent Lichamelijke Opvoeding
Bij de DVA sinds: 2018

Contactgegevens:

rick@dvadelft.nl

Elk jaar organiseert De Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest

Het volgende KinderZomerFeest begint over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Let op!

Solliciteren als leiding is nu mogelijk!

Het sollicitatieproces gaat dit jaar anders! Je kan nu al solliciteren via de website.

Solliciteer hier!