DVA Delft

Stella Kalwij

Functie: Hoofdleiding 6/7 jaar.

Hoi allemaal!

Ik ben Stella Kalwij en dit is mijn eerste jaar dat ik als hoofdleiding mag meedoen! Ik studeer op dit moment Mens en Techniek | Bewegingstechnologie. Daarnaast werk ik ook een paar uurtjes bij de Albert Heijn en als oppas. Maar mijn leukste werk is toch wel de DVA.

In 2017 werd aan mij gevraagd of ik mee wilde doen met de DVA door mijn zus Nikky Kalwij. Eerst twijfelde ik er wel over, maar door alle leuke verhalen die ik van haar te horen kreeg was ik zo overgehaald. En gelukkig maar ook, want DVA en het KZF is een groot feest om bij te horen.

Ik loop dus nu twee jaar bij DVA mee als leiding. In 2017 maar een week en in 2018 de volle twee weken. Alle twee de jaren heb ik als leiding meegelopen bij 6/7. Ik vond het beide jaren super leuk met de kids en met de leiding zelf. Het zijn weken zonder zorgen, veel glimlachen, leuke mensen, gezelligheid en nog veel meer. En als het aan mij lag zou iedereen dit mee moeten maken!

Toen ik zag dat de DVA nieuwe hoofdleiding zocht begon mijn interesse te groeien. Ik heb met meerde mensen hierover gesproken en heb toen besloten te solliciteren. En met blijdschap mag ik zeggen dat ik het ben geworden!

Ik hoop in 2019 een goed programma neer te mogen zetten met mijn mede hoofdleiding. En allemaal lieve kinderen een leuke zomer te geven. Hopelijk tot dan!

Achtergrond informatie:
Naam: Stella Kalwij
Leeftijd: 19 jaar
Studie: Mens en Techniek | Bewegingstechnologie.
Werk: Albert Heijn, Oppas.

Contactgegevens:

stella@dvadelft.nl

Elk jaar organiseert De Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest

Het volgende KinderZomerFeest begint over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Let op!

Solliciteren als leiding is nu mogelijk!

Het sollicitatieproces gaat dit jaar anders! Je kan nu al solliciteren via de website.

Solliciteer hier!