DVA Delft

Even voorstellen: Stijn!

Mijn naam is Stijn, ik ben 24 jaren op de aarde en studeer momenteel Werktuigbouwkunde maar zodra de DVA begonnen is ben ik als goed is afgestudeerd een een zogenoemde volwaardig ingenieur! Ik ben in 2019 voor het eerst leiding geweest bij dva bij de 10/12 groepering, het jaar erop was ik er helaas niet bij door de maatregelen, maar in 2021 was ik er wel weer bij als leiding alleen dit keer bij 8/9. De komende zomer wordt mijn eerste jaar als hoofdleiding bij 10/12.

Via een vriend van mij die bij de dva zat ben ik bij de dva terecht gekomen. Ik kwam een keer een dagje kijken en toen leek het me wel leuk om het is een dag te proberen, ik vond het toen zo leuk dat ik het jaar erop me heb ingeschreven als leiding. Ik heb vooral geleerd hoe het is om met kinderen aan het “werk” te zijn. Dit is totaal niet waar ik zelf als studierichting mee bezig ben dus in dat opzicht is het erg leerzaam.

Mijn favoriete activiteit met de kids was tijdens het warme weer de watergevechten. Hierbij gingen we altijd met hele groepen achter een andere juf of meester aan om die te pakken te krijgen. Totdat ik dan zelf de pineut was en er ongeveer een groep van 50 kids achter mij aan kwam..

Mijn favoriete leiding activiteit was de speurtocht achtig (weet de exacte benaming even niet) die we door de binnenstad deden als groepen waarbij we enkel hints kregen en op die manier bestuur en hoofdleiding moesten vinden en vragen beantwoorden.

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden