DVA Delft

Roze

De Delftse Vakantie Activiteiten streeft ernaar om voor alle kinderen een zorgeloze vakantie te organiseren. De Roze groep is bedoeld voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben i.v.m. bijvoorbeeld ADHD, autisme, gedragsmoeilijkheden, een lichamelijke of verstandelijke beperking. De Roze groep is voor kinderen van 6 t/m 12.

In deze kleinschalige groep bieden we activiteiten die aansluiten bij de ontwikkeling van deze kinderen. Wij bieden hierbij 1 op 5 begeleiding, dit houdt in dat de Roze groep bestaat uit ongeveer 25 kinderen, die gedurende de dag worden begeleid door 5 Roze-leiding.

Het programma van de Roze groep heeft als uitgangspunt een duidelijke structuur. We beginnen elke dag samen met de kinderen voor het pictogrammen-bord waarbij we het dagprogramma bespreken. De afwisseling tussen inspanning en ontspanning vormt de basis voor de spellen, actieve ren-spellen zullen worden afgewisseld met rustige knutselactiviteiten of concentratiespelletjes.

Daar waar mogelijk zoeken we aansluiting bij de andere leeftijdsgroepen. Dit betekent dat er onder begeleiding van roze-leiding mee wordt gedaan aan spellen die aansluiten bij hun interesses en capaciteiten. Op deze manier kunnen we beter inspelen op de diversiteit binnen de roze groep en goed aansluiten bij de individuele behoeften van de kinderen. En het is natuurlijk super leuk om samen te spelen met de kinderen en leiding uit de reguliere groepen!

Heeft u vragen over de roze-groep? Neem dan contact met ons op via blok@dvadelft.nl

Elk jaar organiseert De Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest

Het volgende KinderZomerFeest begint over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Info ouders

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over het KinderZomerFeest 2021.

Veelgestelde vragen