DVA Delft

Het Grote KinderZomerFeest!

Elk jaar organiseert de Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest. Dit is een project waar 70 jonge vrijwilligers verschillende spellen organiseren en begeleiden voor dagelijks 350 (!) kinderen. Met verschillende spellen als levend stratego, dierengeluidenspel, vossenjacht, sportworkshops en knutselactiviteiten is er voor ieder kind een hoop leuks te beleven! De activiteiten zijn alleen overdag, dus zonder overnachting!

Het KinderZomerFeest is er voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Daarnaast heeft de Delftse Vakantie Activiteiten ruimte voor een speciale groep kinderen die t.b.v. een beperking extra aandacht nodig hebben. Deze kinderen zijn 7 t/m 18 jaar oud.

Het KinderZomerFeest 2019 vindt plaats op de volgende data:
Week 1: 22 juli t/m 26 juli
Week 2: 29 juli t/m 2 augustus

De dag begint om 8.30 uur. We willen u vragen om ruim van te voren aanwezig te zijn. Het verzamelen van de groepjes gebeurt tussen 8.15 uur en 8.30 uur. Als iedereen op tijd is dan kunnen de de groepjes echt om 8.30 uur het terrein op.
De dag is afgelopen om 15:30 uur. U kunt uw kind dan weer ophalen. De kinderen komen met hun groepje de parkeerplaats op, dus gelieve daar te wachten.

De lunch is dit jaar niet inclusief, er wordt dus verwacht dat de kinderen een eigen lunchpakket meenemen. Limonade en water zijn overigens wel de hele dag beschikbaar voor alle kinderen.

Vanwege de veiligheid tijdens het KinderZomerFeest hanteren wij een maximum kinderaantal. Mede vanwege dit maximum, maar ook voor de doorloop op de dag zelf is het enkel nog mogelijk om kaarten online aan te schaffen.

Locatie:
Sportpark Biesland
Bieslandsepad 10
2616 LL Delft

Kosten

Weekkaarten & Dagkaarten zijn vanaf 1 mei te koop via de website,

Een weekkaart kost €35,-.

Een dagkaart kost €10,-

Nieuw: Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een zorgeloze vakantie. Wilt u ons helpen om dit te kunnen realiseren? Bij de aanschaf van een weekkaart kunt u een dagje KinderZomerFeest doneren aan een kind van de voedselbank!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden