DVA Delft

Het verhaal van Wytske!

Mijn naam is Wytske van Eck, 26 jaar, en ik ben van mijn 16e tot mijn 22e leiding geweest bij de DVA!

Het leukste aan mijn tijd bij de DVA vond ik toch wel de lol die je een hele zomer lang met de andere leiding kon hebben. Het contact stopte niet na de twee weken vrijwilligerswerk maar vaak werd er nog de hele zomer ‘na-gechilled’.

Ook het samenwerken met de andere vrijwilligers vond ik altijd erg leuk. Natuurlijk is het niemands hobby om twee weken lang, 5 dagen op rij ontzettend vroeg op te staan om om 8 uur klaar te staan voor de kinderen, maar het feit dat je dit elke dag weer samen doet maakt echt veel goed.

Tijdens het fietsen van huis naar de DVA kom je gegarandeerd al andere vrijwilligers tegen waar je mee op kan fietsen. Daarna lekker even met z’n allen een bakkie doen en de slaap uit je ogen wrijven en weer aan de bak.

De kinderen komen natuurlijk naar de DVA om een leuke dag te hebben en dit zorgt voor een hele positieve sfeer. Zo’n groepje kinderen voelt na die twee weken ook echt een beetje als eigen kinderen. En na zo’n dag hard werken met de kinderen is het ’s avonds tijd voor leuke activiteiten met de leiding!

Ik heb dus altijd echt een leuke tijd bij de DVA gehad, er zijn vriendschappen voor het leven gesloten en ik zou iedereen aanraden om je aan te melden als leiding!

Wil jij na het verhaal van Wytske ook leiding worden bij DVA 2022? Hier kan je je opgeven voor de leidingsollicitaties. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@dvadelft.nl, zij beantwoorden al je vragen met liefde!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden