DVA Delft

DVA 2024

De DVA 2024 vindt plaats op de volgende data:
Week 1: 15 juli t/m 19 juli 2024
Week 2: 22 juli t/m 26 juli 2024

De dag begint om 8.15 uur. We verzamelen op de parkeerplaats van ons sportpark. Om 8.30 uur gaan de groepjes het terrein op.
De dag is afgelopen om 15.15 uur. U kunt uw kind dan weer ophalen. De kinderen komen met hun groepje de parkeerplaats op, dus gelieve daar te wachten.

De lunch is niet inclusief, er wordt dus verwacht dat de kinderen een eigen lunchpakket meenemen. Limonade en water zijn overigens wel de hele dag beschikbaar voor alle kinderen. (Let op! Voor de kinderen van gezinnen die zijn aangesloten bij de vakantiebank, verzorgen wij de lunch)

Locatie:
Sportpark Biesland
Bieslandsepad 10
2616 LL Delft

Wij willen benadrukken dat auto’s niet op ons terrein kunnen komen. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren bij de kinderboerderij of op de kruising bij de tweemolentjeskade en het Baden Powell pad.

Als u op de parkeerplaats van ons sportpark bent aangekomen (lopend of op de fiets), hanteren wij eenrichtingsverkeer. Per leeftijdsgroep is er een breng- en ophaalzone aangegeven. Wij vragen u na het wegbrengen en ophalen van uw kind de parkeerplaats te verslaten om zo drukte te voorkomen. Bij voorkeur worden kinderen gebracht en gehaald door 1 volwassene.

Corona-maatregelen
Tijdens de DVA gelden de regels opgesteld door het RIVM.

Wij nemen telefonisch contact op met u wanneer wij gedurende de dag corona gerelateerde klachten signaleren bij uw kind. Wij verwachten dat u uw kind dan komt ophalen. Uw kind is van harte welkom wanneer hij/zij 24 uur volledig klachtenvrij is.

Wat neem je mee?

Op deze pagina kan je lezen wat je allemaal mee moet nemen naar een dagje DVA.

 

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden