DVA Delft

Het verhaal van Ian!

Hoi! Mijn naam is Ian, 25 jaar en ik werk als kok bij Het Boterhuis. 11 jaar geleden, toen ik 14 was, ben ik begonnen bij de DVA. Ik ben bij de DVA gekomen door een collega toentertijd bij mij op werk, zij was ook vrijwilligster.

Hoe was je eerste jaar?

Mijn eerste jaar bij de DVA was ik kamphulp, tegenwoordig heet dat clubhuis coördinator. Als kamphulp doe je van alles. Je bereidt bijvoorbeeld de lunch voor, maakt drinken klaar, je zet de spellen uit en helpt een handje waar nodig is. Ik vond het zo leuk om de kinderen een leuke tijd te geven dat ik door ben gegaan. Ik ben na kamphulp leiding geworden bij de leeftijdsgroep 6/7 ( 6/7 de beste! ). Uiteindelijk ben ik 10 jaar lang vrijwilliger geweest.

Wat vond je het leukste aan de DVA?

Het leukste aan de DVA is natuurlijk de kinderen een leuke tijd te bezorgen door spellen in het bos te doen, met mooi weer buiten spelen en met slecht weer lekker een film kijken. En als het heel heet is lekker met water te spelen. Je ziet gewoon dat de kinderen een hele leuke tijd hebben. En natuurlijk de leiding met water bekogelen blijft ook altijd leuk! Of je nou kind bent of niet.

Hoe kijk je terug op je tijd als leiding?

Als ik terug kijk op mijn tijd bij de DVA dan ben ik blij dat ik ja heb gezegd om voor de eerste keer mee te doen. Ik heb zoveel leuke nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk zoveel kinderen een mooie en leuke tijd mogen bezorgen. Het was super gezellig!

Wil jij na het verhaal van Ian ook leiding worden bij DVA? Hier kan je je opgeven voor de leidingsollicitaties. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@dvadelft.nl, zij beantwoorden al je vragen met liefde!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden