DVA Delft

Het verhaal van Noah!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Noah en ik ben 26 jaar. Tijdens mijn studie ben ik begonnen als leiding bij de DVA. Soms 2 weken, soms 1 week of soms maar een paar dagen. Ik probeer er altijd tijd voor vrij te maken wanneer dit mogelijk is.

Ik heb me altijd ingezet bij de groep extra ondersteunen (GEO)(de leukste groep van de DVA). Hier sta je samen met met de andere leiding op één groep met kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Hierdoor is het wat kleinschaliger en gezelliger en heb je meer individuele tijd voor de kinderen. Bij GEO hebben we alle leeftijden door elkaar, wat een leuke en interessante groep maakt. Voor de structuur en zodat iedereen wat kan doen wat hij/zij leuk vindt bieden we altijd 4 keuzes aan: binnen spelen, buiten spelen, knutselen, de GEO hoek (rustige plek). Met deze activiteiten is er ook altijd iets wat de leiding leuk vindt om bij aan te sluiten.

GEO heeft ook het geluk met een aantal exclusieve activiteiten. Zo zijn we de afgelopen jaren altijd wezen zwemmen en mogen wij als leiding op de laatste vrijdag (kermisdag) vrij rondlopen met de kinderen i.p.v. een activiteit te moeten leiden. Lekker het springkussen op terwijl de leiding van andere groepen bij een activiteit moet staan!

Het bestuur en de hoofdleiding van de DVA zijn erg enthousiast en nemen hun verantwoordelijkheden zeer serieus. Het programma zit altijd goed in elkaar. Dit voor zowel de kids als de leiding. Er zijn erg leuke activiteiten voor de leiding, deze zijn super om de leiding van de andere groepen te leren kennen en samen te lachen over elkaars ervaringen van die dag.

Voor mij is de DVA echt een plek waar je vrijwilligerswerk kan doen op een van de leukste manieren mogelijk. En waar je aan het einde van die twee weken met een voldaan gevoel en nieuwe vrienden je echte vakantie kan starten.

Wil jij na het verhaal van Noah ook leiding worden bij DVA? Hier kan je je opgeven voor de leidingsollicitaties. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@dvadelft.nl, zij beantwoorden al je vragen met liefde!

Disclaimer: Bij DVA 2024 zal er geen groep GEO zijn i.v.m. tekort aan leiding. Echter streven wij voor 2025 wel naar een DVA met de groep GEO.

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden