DVA Delft

Het verhaal van Do!

Halloo!

Ik ben Do, student en vakkenvuller bij de lokale supermarkt. In 2023 heb ik voor het eerst DVA gedaan. Door een vriendin van mij heb ik het ontdekt en we zijn het gewoon samen gaan doen! Niet wetende welke leeftijdsgroep we wilden, hebben we gewoon wat ingevuld en zijn we bij 8/9 terecht gekomen.

In eerste instantie had ik me aangemeld voor één week. Toen kwam de befaamde DVA BBQ, waar ik iedereen voor het eerst heb ontmoet. Het klikte vrijwel meteen met iedereen. Ter plekke heb ik besloten dat ik gewoon beide weken mee ging lopen! Om het samen met vrienden te doen is echt een ervaring die je niet wilt missen.

Hoe was je eerste jaar?

Waar moet ik beginnen?! Er is zoveel gebeurd in die twee weken. Ik had echt een enorm gezellige groep van mede-leiding. Die kids zijn zo enthousiast, het gaf me zoveel energie. Ik had echt geen idee waar ik in liep toen ik voor de eerste dag kwam, maar ik kon niet wachten tot de andere dagen. De dagen kunnen soms echt wel vermoeiend zijn, maar het team was zo hecht dat we elkaar er doorheen sleepte. Het was niet alleen een ervaring voor de kinderen, maar ook voor mij. Ik ben hooked, ik ga voorlopig echt niet weg bij de DVA. Pro tip voor als je leiding wilt worden: niet ook je bijbaan doen die week/weken. Ik had dat wel gedaan, en dat is echt een no-go. Dan heb je die koffie zeker nodig ’s ochtends!

Wat vind je het leukste aan de DVA?

Dat is toch wel hoe hecht je wordt met de andere leiding. Zelf ga ik eigenlijk nooit op vakantie en de DVA voelde voor mij als een vakantie. Er zijn zoveel verschillende activiteiten, kinderen en mensen. Het is een fantastische mix aan chaos en gezelligheid. Dit kwam vooral naar voren tijdens de leiding activiteiten. ’s Avonds met alle leiding zelf de spellen doen die je in de middag met de kids heb gedaan. Het kan helemaal los gaan. Ik heb bij DVA heel veel nieuwe en leuke mensen leren kennen, dat vind ik absoluut het leukste.

Wat zal je altijd blijven herinneren van de DVA?

De inside jokes met de groep. Soms hoor je echt de gekste dingen en dan gaat dat zo rond in de groep. Heerlijk! Met de groep doen we ook buiten DVA nog regelmatig een drankje, of we zien elkaar weer bij een activiteit die georganiseerd wordt. Wat zal ik altijd herinneren aan DVA? Alles, eerlijk gezegd. Ik heb zoveel geleerd, gezien en gedaan. Een ervaring op zich.

Wil jij na het verhaal van Do ook leiding worden bij DVA? Hier kan je je inschrijven als leiding. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@dvadelft.nl, zij beantwoorden al je vragen met liefde!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden