DVA Delft

Dagverslagen leeftijdsgroep 4/5 week 1

Maandag 11-07:
Hoi, mijn naam is Loeki en ik ben juf van 4/5. Ik ga jullie vertellen hoe onze dag eruit zag. We zijn begonnen met kennismakingspelletjes en daarna hadden we de officiële DVA-opening. We hebben gedanst. Toen hadden we onze eerste pauze. Het was chaotisch, maar het ging toch best vlot. Daarna hebben we vrij spel gedaan en gedanst. Toen was het al lunch tijd. Daarna hebben we een speurtocht gedaan en wat gedronken. Toen was het tijd voor het laatste spel: ‘Schipper, mag ik overvaren?’. We hebben nog vrij gespeeld en daarna werden de kindjes alweer opgehaald.

Dinsdag 12-07:
Hallo beste ouders, vandaag hebben we veel gedaan, we waren begonnen met vrijspelen. Toen hebben we gedanst en hebben we en spel gedaan namelijk het kameleon verf spel, kinderen kregen verfstrepen als ze en leiding hadden getikt!
Toen even lekker gegeten en weer vrijgespeeld. Na wat losse spelletjes te hebben hebben weer gegeten en alle kinderen hebben ingesmeerd kwamen de zwembadjes naar buiten! Water gevecht gehouden en daarna was het al weer tijd om naar huis tegaan.

Met vriendelijke groet,
Yvanca leiding 4/5
geel 1

Woensdag 13-07:
Vandaag hadden 4/5 een ouderochtend terwijl de kinderen aan het vrijspelen waren. Daarna verzamelde wij op het veld onderweg naar de bus. We gingen met 4/5 en 6/7 naar de speeltuin in Zoetermeer. Tot 2 uur en daarna gingen we weer terug naar het sportpark en het Clubhuis. Toen gingen de kindjes weer naar huis.

Donderdag 14-07:

Vrijdag 15-07:

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden