DVA Delft

Ouderochtend Het Grote KinderZomerFeest 2018

Beste ouders/verzorgers,

Elke dag mogen wij zo’n 400 kinderen verwelkomen op Sportpark Biesland en u als ouder of verzorger bent vast benieuwd wat ze daar de hele dag doen. Daarom willen wij u de gelegenheid bieden om te komen kijken waar de kinderen zich de hele dag vermaken. Op zowel woensdag 18 juli als dinsdag 24 juli houden wij daarom een ouderochtend van 08.30 uur tot 09.30 uur.

Om 08.30 uur gaan alle kinderen met hun eigen groepje en leiding naar binnen. Wij vragen u om dan nog even op het parkeerterrein te wachten om de groepjes de ruimte te geven in alle rust de tassen op te ruimen en de dag te beginnen.

Vanaf 8.30 uur zullen we verzamelen op het parkeerterrein. Onder het genot van een kopje koffie of thee zal er kort iets worden verteld over hoe een dagje KZF er uit ziet. Ook zullen de meiden van BLOK (Begeleiding Leiding, Ouders en Kinderen) zich voorstellen en vertellen wat zij doen. Uiteraard heeft u op dit moment ook ruimte om vragen te stellen.

Om 08.50 uur gaan wij gezamenlijk het terrein op. De kinderen zijn op dat moment bezig met de vrije activiteiten, wat betekent dat ze kunnen knutselen, binnen spelen en buiten spelen. U zult begeleid worden naar het clubhuis van uw zoon of dochter en u bent welkom om hier met hem of haar samen te spelen of knutselen. Misschien krijgt u zelfs wel een rondleiding!

Indien u meerdere kinderen heeft, bent u natuurlijk vrij om bij allemaal te gaan kijken. Het is wel de bedoeling dat de kinderen zelf bij hun eigen clubhuis blijven.

We willen u vragen om deze ochtend geen foto’s te maken. Er zijn een aantal kinderen die niet op de foto mogen en als ouders zelf foto’s maken hebben wij geen controle over wie wel en wie niet op de foto staat!

 

Om 09.30 uur vragen wij alle ouders weer om het terrein te verlaten. De kinderen beginnen dan met opruimen voor de kleine pauze die om 09.45 uur begint. Bij het verlaten van het terrein wordt u ook begeleidt en is er natuurlijk nog tijd om vragen te stellen.

In het kort:

08.30 uur – 08.50 uur: ouders gaan gezamenlijk naar het clubhuis van Rugbyclub Delft voor een gezamenlijke introductie.
08.50 uur – 09.30 uur:   ouders mogen meedoen met vrij spelen.
09.30 uur: wij vragen de ouders het terrein te verlaten zodat de kinderen hun programma kunnen voortzetten.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de DVA-telefoon: 06-23811437. De routebeschrijving naar Sportpark Biesland en de parkeergelegenheden zijn te vinden op de website.

Wilt u alstublieft uw auto niet parkeren op het terrein waar de kinderen arriveren?

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur en de hoofdleiding van Stichting Delftse Vakantie Activiteiten

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden