DVA Delft

Ouderochtend Het Grote KinderZomerFeest 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Elke dag mogen wij zo’n 400 kinderen verwelkomen op Sportpark Biesland en u als ouder of verzorger bent vast benieuwd wat ze daar de hele dag doen. Daarom willen wij u de gelegenheid bieden om te komen kijken waar de kinderen zich de hele dag vermaken.

Op woensdag 22 juli en dinsdag 28 juli houden wij daarom een ouderochtend van 08.45 tot 09.45.

Om 08.30 gaan alle kinderen met hun eigen groepje en leiding naar binnen. Wij vragen u om dan nog even op het parkeerterrein te wachten om de groepjes de ruimte te geven in alle rust de tassen op te ruimen en de dag te beginnen.

Om 08.45 zullen wij onder het genot van een kop koffie of thee vertellen hoe een dag KZF er uitziet voor uw kind. Daarnaast zullen de meiden van BLOK (Begeleiding Leiding Ouders en Kind) zich voorstellen en vertellen wat zij doen. Uiteraard heeft u op dit moment ook de ruimte om vragen te stellen.

Na de introductie gaan wij gezamenlijk het terrein op. De kinderen zijn op dat moment bezig met de vrije activiteiten, wat betekent dat ze knutselen, binnen en buiten spelen. U zult worden begeleid naar het clubhuis van uw zoon en/of dochter en u bent welkom om hier met hem of haar samen te spelen of knutselen. Misschien krijgt u zelfs wel een rondleiding!

Indien u meerdere kinderen heeft, bent u natuurlijk vrij om bij allemaal te gaan kijken. Het is wel de bedoeling dat de kinderen zelf bij hun eigen clubhuis blijven.

Om 09.45 vragen wij alle ouders weer om het terrein te verlaten. De kinderen beginnen dan met opruimen voor de kleine pauze die om 10.00 begint. Bij het verlaten van het terrein wordt u ook begeleid en is er natuurlijk nog tijd om vragen te stellen.

Wij willen u vragen om deze ochtend geen foto’s  te maken. Er zijn een aantal kinderen die niet op de foto mogen en als ouders zelf foto’s maken hebben wij geen controle over wie wel en wie niet op de foto staat!

In het kort

08.45 – 09.00 gezamenlijke introductie met ouders op de parkeerplaats.

09.00 – 09.45 ouders mogen meedoen met vrij spelen.

09.45 wij vragen de ouders het terrein te verlaten zodat de kinderen hun programma kunnen voortzetten.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de DVA-telefoon: 06-23811437, of mailen naar blok@dvadelft.nl

De routebeschrijving naar Sportpark Biesland en de parkeergelegenheden zijn te vinden op de website. Wilt u alstublieft uw auto niet parkeren op het terrein waar de kinderen arriveren? Hopelijk tot woensdag of volgende week dinsdag!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur en de hoofdleiding van Stichting Delftse Vakantie Activiteiten

Elk jaar organiseert De Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest

Het volgende KinderZomerFeest begint over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Let op!

Solliciteren als leiding is nu mogelijk!

Het sollicitatieproces gaat dit jaar anders! Je kan nu al solliciteren via de website.

Solliciteer hier!