DVA Delft

Vervoer

Auto

Als u met de auto komt willen we u vragen om niet te parkeren op de parkeerterreinen van de sportclubs. De wegen daar zijn niet bedoeld voor auto’s en tevens eenrichtingsverkeer. Daarnaast verzamelen alle kinderen op het parkeerterrein van het Sportpark en voor hun veiligheid vragen wij u daarom te parkeren op één van de volgende parkeerplaatsen:

Parkeerplaats 1:
P1: Aan het begin van de Delftse Hout (bij Knus) bij de Tweemolentjeskade.
Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar de ingang van het Sportpark bij korfbalvereniging DES. De route wordt aangegeven met bordjes.

Parkeerplaats 2:
Bieslandsepad: Onder de A13 door, voor de molen linksaf. En dan bevindt zich aan uw rechterhand het parkeerterrein.
Vanaf hier is het ongeveer 2 minuten lopen naar de ingang van het Sportpark bij korfbalvereniging DES. De route wordt aangegeven met bordjes.

Parkeerplaats 3:
De Kinderboerderij. Bij de kinderboerderij op de Korftlaan is er ook een parkeerplaats. Vanaf deze parkeerplaats is het ruim 5 minuutjes lopen naar de ingang van het Sportpark bij korfbalvereniging DES. De route wordt aangegeven met bordjes.

Natuurlijk moedigen wij het aan om te carpoolen. Dit is beter voor het milieu, scheelt in de benzinekosten en is ook nog eens gezellig voor de kinderen!

Fiets

Als u uw kind met die fiets komt brengen is het wél mogelijk om deze bij korfbalvereniging DES (Bieslandsepad 10) neer te zetten. Er worden fietsenrekken neergezet. Het parkeren van de fiets is op eigen risico.

Schermafbeelding 2016-05-25 om 14.14.44

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden