DVA Delft

Maandag 11-07:
Dag 1 van de DVA. Een super leuke dag! Het was weer even wennen voor iedereen maar het is weer helemaal goed gekomen. De kinderen en de leiding hebben elkaar leren kennen door middel van leuke spelletjes op het veld. Nadat alle namen bekend waren voor iedereen zijn we spellen met de hele groep gaan spelen. Water en vuur, levend memorie en tikspelletjes. Smiddags hebben we het welbekende verfspel gedaan, alle kinderen hebben fanatiek de kleurcodes proberen te raden. Daarna hebben we de verkoeling op gezocht ik het bos. De mooiste hut zijn te voor schijn gekomen. Wij kijken uit naar morgen!

Dinsdag 12-07:
Dag 2 van de DVA zit erop. De kinderen waren ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de leiding een stuk minder ‘schuw’ en steeds enthousiaster vergeleken met gisteren. We zijn de dag begonnen met vrijspelen en er werd volop geknutseld en buiten gespeeld. Vervolgens was het tijd voor een drinkpauze en werden de kids goed ingesmeerd, vanwege het warme weer. Daarna hebben we de verkoeling opgezocht en zijn we met z’n allen richting het bos gegaan en hebben we vossenjacht en levend Trivia gespeeld. Na de lunch zijn we verder gegaan met het hitteprogramma en werden de waterspellen enthousiast ontvangen. Afsluitend is er ook nog vrijgespeeld met het water. Kortom: een zeer geslaagde zonnige dat, met heel veel blije en tevreden gezichten.

Woensdag 13-07:
Dag 3 van de DVA. We zijn de op de helft. Een speciale ochtend want de ouders mochten even komen kijken. Er was zelf een ouder die fanatiek mee deed met de macerena! We hebben met elkaar een foto spel gespeeld en een mooi schilderij gemaakt door middel van het verdienen van verf. Er zijn mooie kunstwerken naar voren gekomen. Na de lunch zijn we naar het bos gegaan om het grote smokkelspel te spelen en het dierengeluiden spel. Iedereen heeft het erg naar z’n zin gehad!

Donderdag 14-07:

Vrijdag 15-07:
Vandaag was het workshopdag! We zijn begonnen met het circus. Lekker oefenen met jongleren, Chinese bordjes draaien en trucjes doen met de diabolo. Na de lunch hebben we een googelshow gezien. Er is een rubixcscube op magische wijze opgelost en er zijn twee kinderen onder hypnose gebracht! Iedereen was helemaal onder de indruk. Ook zijn we druk bezig geweest met Judo en rugby. De dag werd afgesloten met allemaal verschillende spelletjes. Er werd knotshockey, voetbal en trefbal gespeeld. Maar ook was het parashutspel, de estavette en touwtrekken erg populair. Kortom, een hele gezellige dag!

 

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden