DVA Delft

GEO – Week 2

Maandag 18-07:
In de ochtend zocht GEO al wat verkoeling voor de hitte. Er waren overal badjes neergezet voor een groot watergevecht! Natuurlijk was er ook een badje voor de kinderen die lekker rustig wilden zitten in het water. Na een korte pauze hebben we waterspellen gespeeld. Er was ruimte om te waterbowlen, maar vooral sponzentrefbal viel in de smaak! In de middag hebben we schaduw opgezocht en een leuke film gekeken. Kung fu panda!

Dinsdag 19-07:
Vandaag werd het 36 graden en daarmee was het te warm om het originele programma voor de GEO groep aan te houden. We hadden daarom de ouders en kinderen geadviseerd om thuis te blijven. Aangezien dat bij sommige kinderen niet kon, hadden we vandaag een kleine groep met 3 kinderen.
De hele ochtend mochten de kinderen vrij spelen. We hebben spelletjes gedaan als Pim Pam Pet, Jenga en ‘Wat is het?’ en we kleurden in de knutselhoek. Maar bovenal hebben we veel watergevechten gehouden met sponzen, ballen en waterpistolen. Tussendoor hebben we nog een heerlijk ijsje gegeten en veel water gedronken. Al met al, een korte, warme dag, maar nog steeds genieten!

Woensdag 20-07:

Donderdag 21-07:

Vrijdag 22-07:

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden