DVA Delft

Maandag 11-07:
Vandaag was de eerste dag bij GEO. Veel kinderen vonden dit toch eerst wel spannend, maar na de eerste kennismakingsspelletjes werden al snel de eerste vriendschappen gesloten! We hebben geknutseld, buiten gespeeld en gemidgetgolft. Daarnaast hebben we ook een spannend dr.hysterica spel gespeeld waarbij de leiding in dieren veranderde als ze niet de juiste pil (smartie) kregen. Al om al was het een zeer geslaagde eerste dag!

Dinsdag 12-07:
Vandaag kwam de kinderen allemaal netjes op tijd aan.
Ze mochten na 5 a 10 minuten mee met een leiding om vervolgens vrij te spelen.
De zon begon al vroeg te schijnen waar wij later in de middag goed gebruik van hebben gemaakt.
In de ochtend liepen wij mee met een andere groep, waar we een super leuk spel deden. De kinderen moesten leiding tikken en kregen dan een verfstreep , hadden zij er 6 dan hadden ze het doel behaald. Maar ze moesten ook opletten, aangezien er leiding was die hun strepen weg haalden. In de middag hadden wij watertrefbal gespeeld en konden de kinderen afkoelen in de zwembadjes.

Woensdag 13-07:
Hallo iedereen! Vandaag was zoals altijd een heerlijke DVA dag waarin we veel lol hebben beleefd met elkaar. In de ochtend gluurde de zon al door de wolken heen.. dit vraagt om zonnebrand! We begonnen de dag met het insmeren van alle kinderen. Hierna zijn we vrij gaan spelen, dit wordt altijd gewaardeerd door de kinderen. Er zijn zoveel opties om mee te spelen, de kinderen vervelen zich niet!
Na ons fruit-eet moment zijn wij naar de kinderboerderij van Delftse hout gegaan. Geiten aaien, konijnen zien, spelen in de speeltuin maar vooral heel veel lol hebben met elkaar. De zon deed goed zijn best en wij, de leiding van GEO, deden dat ook om uw kind een fijne activiteit te bezorgen! Na onze altijd gezellige lunch zijn wij het dieren oversteek spel gaan spelen. Een dobbelsteen wordt gegooid en daaruit komt een dier (tijger, olifant, aap etc.). De kinderen moesten naar de overkant van het veld rennen/lopen/kruipen als het dier van de dobbelsteen, dit was een heel groot succes!
Bij terugkomst zijn we verder gegaan met het vrij spelen, een mooie afsluiting met elkaar en het vertrek van de kinderen. De kinderen hadden een leuke dag, dus wij ook! Snel naar bed, want morgen wordt het weer een leuke DVA dag.

Donderdag 14-07:
Vandaag was het weer een superleuke dag net als alle andere dagen op de DVA. Zoals elke dag zijn we begonnen met de inloop waarbij de kinderen konden vrijspelen. Daarna was er een check-in en had iedereen heel veel zin in de dag.. Tijdens het basisspel waarde de leiding heel erg enthousiast en hebben de kinderen heel veel muntjes verzameld door achter de leiding aan te rennen en ze te tikken. Het dierengeluidenspel in het bos was ook super leuk samen met de andere groepen. De GWO heeft daarbij met 6/7 meegelopen en hebben het woord snoepje geraden door alle dieren in het bos te vinden en de vraag goed te beantwoorden en zo de letters v.h. woord te verzamalen. Al met al een hele geslaagde dag waar het zonnetje weer heerlijk scheen.☀️

Vrijdag 15-07:
Vandaag een leuke dag gehad samen met de groep. Eerst een leuke magische goochelshow gezien met zijn alle en daarna lekker water gedronken en fruit gegeten. Hierna waren we allemaal ineens omgetoverd in circusartiesten en mochten we kunstjes oefenen. Na de pauze hebben we nog les gehad van een hele leuke groep mannen met de sport jui jitsu. En als afsluiter een lesje rugby. Aan het einde van elke dag krijgen we een lekker snoepje, dat smaakte lekker.

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden