DVA Delft

Delftse Vakantie Activiteiten 2024

DVA 2024 vindt plaats op de volgende data:
Week 1: 15 juli t/m 19 juli 2024
Week 2: 22 juli t/m 26 juli 2024

Elk jaar organiseert Stichting DVA de Delftse Vakantie Activiteiten. Dit is een project waar 80 jonge vrijwilligers verschillende spellen organiseren en begeleiden voor dagelijks 350 (!) kinderen. Met verschillende spellen als levend stratego, dierengeluidenspel, vossenjacht, sportworkshops en knutselactiviteiten is er voor ieder kind een hoop leuks te beleven! De activiteiten zijn alleen overdag, dus zonder overnachting!

DVA is er voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Daarnaast heeft de Delftse Vakantie Activiteiten ruimte voor een speciale groep kinderen die t.b.v. een beperking extra aandacht nodig hebben. Deze kinderen zijn 6 t/m 12 jaar oud.

De dag begint om 8.30 uur. We willen u vragen om ruim van te voren aanwezig te zijn. Het verzamelen van de groepjes gebeurt tussen 8.15 uur en 8.30 uur. Als iedereen op tijd is dan kunnen de de groepjes echt om 8.30 uur het terrein op.
De dag is afgelopen om 15.15 uur. U kunt uw kind dan weer ophalen. De kinderen komen met hun groepje de parkeerplaats op, dus gelieve daar te wachten.

De lunch is niet inclusief, er wordt dus verwacht dat de kinderen een eigen lunchpakket meenemen. Limonade en water zijn overigens wel de hele dag beschikbaar voor alle kinderen.

Vanwege de veiligheid tijdens de DVA hanteren wij een maximum kinderaantal. Mede vanwege dit maximum, maar ook voor de doorloop op de dag zelf verkopen we alleen nog kaarten online. Dit voorkomt problemen aan de deur en is uw kind zeker van een geweldige dag bij de Delftse Vakantie Activiteiten.

Locatie:
Sportpark Biesland
Bieslandsepad 10
2616 LL Delft

Kosten

Een weekkaart kost €37,50,-.

Een 2-weken kaart kost €75,-

Kaarten zijn rond het begin van de zomer te koop via de website!

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een zorgeloze vakantie. Wilt u ons helpen om dit te kunnen realiseren? Bij de aanschaf van een weekkaart kunt u een dagje DVA doneren aan een kind van de voedselbank!

Corona-maatregelen
Tijdens de DVA gelden de regels opgesteld door het RIVM. Bij voorkeur worden de kinderen gebracht en opgehaald door 1 volwassenen, op die manier kunnen we eventuele drukte voorkomen.

Wij nemen telefonisch contact op met u wanneer wij gedurende de dag corona gerelateerde klachten signaleren bij uw kind. Wij verwachten dat u uw kind komt ophalen. Uw kind is van harte welkom wanneer hij/zij 24 uur volledig klachtenvrij is.

 

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden