DVA Delft

GEO (Groep Extra Ondersteuning)

Disclaimer: Helaas is het niet gelukt om een hoofdleiding te vinden voor deze groep en we moeten dan ook met pijn in ons hart meededelen: De Groep Extra Ondersteuning kan in 2024 helaas niet door gaan.

De Delftse Vakantie Activiteiten streeft ernaar om voor alle kinderen een zorgeloze vakantie te organiseren.
De GEO is bedoeld voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben i.v.m. bijvoorbeeld ADHD, autisme, gedragsmoeilijkheden, een lichamelijke of verstandelijke beperking.
De Groep Extra Ondersteuning is voor kinderen van 6 jaar t/m 12 jaar. 

In deze kleinschalige groep bieden we activiteiten die aansluiten bij de ontwikkeling van deze kinderen.
Wij bieden hierbij 1 op 5 begeleiding, dit houdt in dat de GEO bestaat uit ongeveer 25 kinderen,
die gedurende de dag worden begeleid door 5 GEO-leiding.

Het programma van de GEO heeft als uitgangspunt een duidelijke structuur. We beginnen elke dag samen met de kinderen voor het pictogrammen-bord waarbij we het dagprogramma bespreken. De afwisseling tussen inspanning en ontspanning vormt de basis voor de spellen, actieve ren-spellen zullen worden afgewisseld met rustige knutselactiviteiten of concentratiespelletjes.

Waar mogelijk zoeken we aansluiting bij de andere leeftijdsgroepen. Dit betekent dat er onder begeleiding van GEO-leiding mee wordt gedaan aan spellen die aansluiten bij hun interesses en capaciteiten. Op deze manier kunnen we beter inspelen op de diversiteit binnen de GEO en goed aansluiten bij de individuele behoeften van de kinderen. En het is natuurlijk super leuk om samen te spelen met de kinderen en leiding uit de reguliere groepen!

Heeft u vragen over de Groep Extra Ondersteuning? Neem dan contact met ons op via blok@dvadelft.nl

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden