DVA Delft

Even voorstellen: Michelle!

Hallo lezer!

Mijn naam is Michelle en ik ben 26 jaar oud. Dit wordt inmiddels mijn 9e (en tevens laatste 🙁) jaar bij de DVA.

Ooit als leiding begonnen, daarna gegroeid tot hoofdleiding en sinds 2 jaar ben ik onderdeel van het bestuur. Ook dit jaar zal ik weer de functie BLOK, samen met lieve collega en vriendin Maaike, vervullen.

Ik ben ooit bij de DVA terecht gekomen via een kennis. Hij vond het echt iets voor mij en vroeg mij of ik mij wilde aanmelden. Zodoende heb ik me ingelezen in deze mooie stichting en werd ik meteen enthousiast. Natuurlijk heb ik mij toen aangemeld en sinds dien ben ik blijven hangen. Dat gaat al snel als je met zoveel leuke, gezellige en lieve mensen om je heen werkt 😉.

De DVA is één grote leerschool en heeft dan ook veel bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb veel mogen leren en uitproberen; van het maken van een programma, het uitleggen van spellen, tot het aansturen van (hoofd)leiding. Daarnaast ook veel nieuwe mensen leren kennen waarvan velen goede vrienden zijn geworden. Dat alles tijdens die twee mooie zomerweken, vol met enthousiaste kinderen!

Deze prachtige stichting heeft een plek in mijn hart waar ik mij altijd graag voor inzet. Ik kijk enorm uit naar deze zomer en de lachende kinderen. Hopelijk kunnen wij ook dit jaar weer zo veel mogelijk kinderen blij maken!

Wie weet, tot dan!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden