DVA Delft

Even voorstellen: Stella & Sheryl!

Hoi allemaal, ik ben Stella, 24 jaar en zal dit jaar het stokje overdragen aan Sheryl. Dit wordt al mijn 8e jaar bij de DVA (sinds 2017, sommige van jullie zijn toen geboren…)! Het leukste van de DVA? Alle lieve kinderen natuurlijk, maar ook dat ik met vrienden een jaar lang mag werken aan zoiets gaafs als de DVA.

Hi! Ik ben Sheryl en ik ben 27 jaar. Sinds mijn 17e ben werkzaam bij de DVA. Na een aantal jaar programma te verzorgen voor 8/9, gaat Stella mij dit jaar inwerken als Uitvoerend Coördinator.

Als uitvoerend coördinator ben je verantwoordelijk voor de hoofdleiding. Tijdens de voorbereiding leiden we de vergaderingen, kijken we hun programma’s na en zorgen we ervoor dat ze helemaal voorbereid zijn voor de twee leukste weken van het jaar.

Tijdens de DVA zelf zijn we meer als ondersteuning van de hoofdleiding en BLOK. We kijken mee met hoe ze uitleg geven, hoe de dagbesprekingen gaan, lopen mee naar de stad of kinderboerderij en als er toch iets vergeten wordt halen wij dat. Aan het eind van de dag bespreken we altijd even hoe het met iedereen gaat en waar ze eventueel hulp nodig bij hebben zodat we de volgende dag daar op kunnen inspelen.

Hopelijk zien we je tijdens de DVA!

 

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden