DVA Delft

Even voorstellen: Tisha!

Hoi! Ik ben Tisha en ik vervul de functie van Hoofdleiding Promotie.

In 2013 ben ik begonnen bij de Delftse Vakantie Activiteiten als leiding. Ik hoorde erover via een klasgenootje die al een paar jaar mee deed, heb me aangemeld en heb ook een paar jaar meegedraaid als leiding. Toen kwam er een plekje vrij voor de functie van Hoofdleiding Roze. Ik heb hiervoor gesolliciteerd, maar het bestuur destijds had een andere functie in gedachte: Hoofdleiding Promotie. Destijds een nieuwe functie en die uitdaging wilde ik wel aangaan!

Ik heb de functie een paar jaar vervuld, maar ondertussen was ik ook verhuisd naar een andere stad en druk bezig met een studie waar ik extra activiteiten deed. In 2018 was het voor mij dus tijd om de DVA te verlaten. En nu ben ik weer terug!
Na twee Corona-jaren waarbij de kinderaantallen geforceerd een stuk minder waren en er dus ook minder leiding nodig was, mogen we nu weer op volle toeren draaien. Daar heb je dan ook extra leiding voor nodig. Het grootste deel van mijn functie was dit jaar om nieuwe leiding te werven en dat is goed gelukt, we hebben veel nieuwe leiding mogen verwelkomen! Al deze jongeren gaan zich twee weken (of één week) lang inzetten om jullie kinderen het zo goed mogelijk naar de zin te maken en daar zijn we heel trots op.

Wij hebben er heel veel zin in en jullie hopelijk ook! Tot op het sportpark!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden