DVA Delft

Even voorstellen: Michelle!

Hallo lezer! Mijn naam is Michelle, ik ben 25 jaar en ben net afgestudeerd als sociaal werker. Momenteel ben ik bezig met een zij-instroomtraject leerkracht basisonderwijs. Ik ben werkzaam in de gehandicaptenzorg en sta deels voor de klas.

Dit wordt inmiddels mijn 7e jaar bij de DVA en mijn 3e jaar binnen het hoofdleidingteam. Voorheen als hoofdleiding van de GEO-groep en sinds dit jaar ben ik onderdeel van het BLOK-team (waar ik het enorm naar mijn zin heb!).

Een kennis heeft mij ooit op de hoogte gebracht van de DVA en vroeg of ik mij wilde aanmelden. Nadat ik mij had ingelezen, werd ik enthousiast over deze stichting. Omdat ik die zomer toch geen andere plannen had en ik het werken met kinderen erg leuk vind, heb ik mij aangemeld. Sindsdien ben ik blijven hangen en heb ik ieder jaar weer meegedaan.

De DVA is één grote leerschool. Ik heb dan ook veel mogen leren bij de DVA. Zo heb ik onder andere geleerd over het opzetten, uitvoeren en coördineren van een programma, het aansturen van een team, nauw met anderen samen te werken en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Bij de DVA heb ik veel nieuwe mensen ontmoet, waarvan een aantal goede vrienden zijn geworden die ik geregeld zie. Ook heeft het me werkervaring opgeleverd en mijn passie voor het werken met kinderen vergroot.

De DVA is een super fijne, open en jonge stichting die een plek in mijn hart heeft. Ik ben erg blij dat ik onderdeel kan en mag zijn van deze stichting en hoop nog jaren te kunnen meedoen!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden