DVA Delft

Even voorstellen: Stella!

Hallo allemaal!

Ik ben Stella, 22 jaar en hopelijk tegen de tijd dat DVA is afgestudeerd bewegingstechnoloog. Ik werk daarnaast met heel veel plezier in de horeca en ook vind ik lekker kletsen met mijn vrienden super leuk!

Via mijn zus ben ik terecht gekomen bij de DVA die als leiding zelf een hele leuke tijd had. Ik ben dus in 2017 aangesloten als leiding 6/7 voor twee jaar en daarna de overstap gemaakt naar hoofdleiding van 6/7. Ik heb dit met heel veel plezier gedaan, maar toch begon bij mij een bestuursfunctie. Dit is daarom mijn eerste jaar dat ik in het bestuur zit als uitvoerend coördinator en tot nu toe heb ik het ontzettend naar mijn zin.

Ik vind de DVA door veel verschillende redenen gezellig en leuk, maar mijn favoriete spel met de kids is toch echt wel “de geheime cirkel”. Ik vind het super leuk dat de kinderen hun juf of meester moeten beschermen en dat ze dit ook echt met heel hun hart willen doen. Als we achteraf nog een leuk spel spelen met alleen de leiding, vind ik “het spel zonder regels” fantastisch. De chaos en het teamwork dat op dat moment plaatsvindt, ik hou ervan!

Hopelijk zie ik jullie tijdens de DVA!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden