DVA Delft

Wat neem je mee naar het KinderZomerFeest?

Eten en drinken

Tijdens het KinderZomerFeest nemen alle kinderen hun eigen lunch mee. Ook wordt er van de ouders/verzorgers verwacht dat er eten en drinken wordt meegegeven voor in de ‘kleine pauze’. Wij zorgen de hele dag voor genoeg water en limonade. Zou u eventuele allergieën willen doorgeven op het inschrijfformulier?

Kleding

Als het regent betekent dit niet per sé dat er binnen wordt gespeeld. Bij een beetje regen gaan we gewoon naar buiten. Denk daarom aan regenlaarzen en een regenjas, ook als u uw kind met de auto brengt. Ook als het weer droog is na een flinke regenbui kan het buiten nog erg nat zijn, dus houd daar alstublieft rekening mee.

Met warm weer kan het zo zijn dat er met water wordt gespeeld. Op zulke dagen kan het verstandig zijn om een extra setje kleding mee te geven.

Voor de jongere kinderen die nog wel eens in hun broek plassen is het ook verstandig om een extra setje kleding mee te geven. Alle kinderen die naar het KinderZomerFeest komen dienen in principe zindelijk te zijn (tenzij er sprake is van bijzondere omstandigheden) maar een ongelukje kan altijd gebeuren.

Zonnebrand

We hopen natuurlijk op een schitterende zomer met veel zon! Maar dan is het wel belangrijk dat ieder kind goed ingesmeerd wordt. Wij willen u vragen om uw kinderen ‘s ochtends thuis alvast een keer in te smeren. Gedurende de dag zorgen wij dat alle kinderen ingesmeerd worden. Natuurlijk mag er ook eigen zonnebrand meegegeven worden. Als uw kind om medische redenen speciale zonnebrand gebruikt wilt u dat dan aangeven op het inschrijfformulier?

Laat waardevolle spullen thuis

Mobieltjes en I-pods/mp3-spelers lopen het gevaar kapot te gaan of nat te worden. Doordat de kinderen de hele dag bezig zijn met bewegen en er onverwachte watergevechten uit kunnen breken is het niet verstandig om deze apparaten mee te nemen. Ook kunnen wij niet garanderen dat spullen niet kwijtraken of niet kapot gaan. Tijdens het KinderZomerFeest is het ook niet de bedoeling dat kinderen rondlopen met muziek in hun oren of de hele dag met hun telefoon bezig zijn. Het meenemen van deze apparaten is volledig op eigen risico en wij houden hier geen rekening mee.

Voor noodgevallen zijn wij tijdens het KinderZomerFeest bereikbaar op 06-23811437. Bij het inschrijven kunt u een telefoonnummer achterlaten waar op wij u kunnen bereiken. Ook is de groepsleiding altijd in het bezit van een mobiele telefoon als zij van het terrein af gaan.

Veelgestelde vragen

Ik kan mijn kind niet inschrijven voor twee weken, wat moet ik doen?
De weekkaarten voor de week waarvoor u uw kind wilt inschrijven, zijn uitverkocht. U kunt daarom geen weekkaarten meer van een bepaalde week selecteren. U kunt wel proberen nog dagkaarten voor de uitverkochte week te kopen.

Hoe weet ik of mijn kind goed is ingeschreven?
Als u een betalingsbevestiging heeft gehad via de mail, dan is uw kind succesvol ingeschreven. Kijk ook vooral even in uw spam-box, daar willen onze mailtjes ook nog wel eens terecht komen.

Wanneer krijg ik informatie over de dag dat mijn kind naar het Grote KinderZomerFeest komt?
Ongeveer een week voordat het KZF begint krijgt u een mail met alle informatie die u nodig heeft.

Kan mijn kind ingedeeld worden bij een vriendje en vriendinnetje?
Bij de indeling in leeftijdsgroepen of andere groepsindelingen kan met persoonlijke voorkeuren geen rekening worden gehouden. Indeling bij vriendjes of vriendinnetjes wordt dus niet gegarandeerd (zie Algemene Voorwaarden punt 6.d.)

Staat uw vraag er niet tussen, stuur dan een mailtje naar info@dvadelft.nl!

De Delftse Vakantie Activiteiten beginnen over

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

Inschrijven Leiding DVA 2024

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste leiding, klik hier onder voor meer informatie!

Leiding worden